Vår affärsidé

Vår affärsidé är att uppvisa ett sortiment av produkter som tillfredsställer det största behovet hos företag som arbetar inom segmentet sprutbar ytbehandling. Vi tillhandahåller produkter och maskiner som effektiviserar och säkerställer kvalitetsnivån på utfört arbete - från förberedande slipning och tvättning innan ytbehandling till avslutande avsyning och polering innan utlämnandet sker av objektet. Vi vill uppfattas som en erfaren leverantör som inför nya produkter och tankesätt på marknaden.

Vi tar fram arbetsbeskrivningar samt lanserar egna produkter och arbetssätt som förändrar och förnyar arbetsmetoder och säkerställer hög kvalitet på utfört arbete. Vi marknadsför inte produkter som inte når upp till Europeiska lagkrav eller innehåller komponenter som EU inte anser tillrådiga. Vi erbjuder utbildning för våra kunder för att säkra deras strävan i arbetet med ständiga kvalitetsförbättringar inom respektive företag. Vi följer tillämplig lagstiftning som berör företaget.

varukorg
Enhetsfrakt - frakten kostar alltid 79 kr
förutom *farligt gods
som kostar 199:-
välj moms
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.